Wilt u uw eigendom verkopen?

Kosteloze waardebepaling | Professionele marketing | Juridische expertise

U wenst uw woning, appartement, handelspand of bouwgrond te verkopen? Doe beroep op Pajota voor een verkoop zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. Want een eigendom verkopen vraagt marktkennis en ervaring.
330 verkochte panden
*gemiddeld per jaar
vraag uw gratis schatting

Pajota biedt een totaalpakket om de verkoop van uw eigendom tot een goed einde te brengen. Elk dossier begint met een grondige, realistische en kosteloze waardebepaling. Daarna stellen we een volledig dossier samen waarin alle informatie over uw vastgoed wordt opgenomen en waarbij u een overzicht ontvangt van alle vereiste keuringen.

Als u uw woning wilt verkopen of verhuren, stellen wij een professioneel communicatieplan op. Uw eigendom wordt aantrekkelijk voorgesteld op onze eigen website en op meerdere andere nationale sites. Aan de hand van professionele foto’s en gedetailleerde informatie brengen we de troeven van uw pand in beeld. Indien u dat wenst, plaatsen wij een zichtbaar uithangbord aan uw eigendom.

 • 13,031
  potentiële kopers in onze database
 • 258
  panden gemiddeld in verkoop
 • 748
  tevreden kopers & verkopers per jaar
 • 2,560
  bezoekers gemiddeld per dag op www.pajota.be

De verkoop van uw vastgoed wordt steeds opgevolgd door een Master in het Notariaat. Zo garanderen wij een professionele, correcte en juridisch sluitende verkoop, zonder verrassingen. 

Contacteer ons