Nieuwbouw

 • Residentie Masius - 85% verkocht

  Residentie Masius - 85% verkocht

  Lennik

  vanaf € 184.000 vanaf 69 m² 2-3 slpk.

  Midden in het bruisend commercieel hart van Lennik komt binnenkort een nieuwe realisatie. Het statige nieuwbouwproject is gelegen op de hoek met het Andreas Masiusplein en de Albert Vanderkelenstraat.    

  1 kantoorruimte, 11 appartementen en 1 exclusieve penthouse worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is eveneens een parkeergarage op straatniveau waar zowel autostaanplaatsen als privatieve bergingen worden voorzien. 

  Het project staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. Het is gelegen midden in de dorpskern met de nodige voorzieningen op wandelafstand van de markt van Lennik.  Alsook is er een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. 

  Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie lichtinval, dankzij grote raampartijen en aangrenzende terrassen. Het kantoor heeft een oppervlakte van 68m². De luxe appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een oppervlakte tussen de 58m² en 107m². Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een penthouse met een oppervlakte van respectievelijk ca. 192m² en met een riant terras, waardoor je de hele dag door kan genieten van een zonnige zomerdag.

  Er is een verplichting tot aankoop van 1 autostaanplaats en kelderberging (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement).

  Wilt u zelf de inrichting kiezen van uw appartement? Geen probleem, er is een uitgebreide keuzemogelijkheid bij de vooropgestelde leveranciers dit in samenspraak met bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is.

  Het gebouw langs het Andreas Masiusplein valt onder 21% BTW op de constructiewaarde en 10% registratierechten op de grondwaarde. De appartementen gelegen in het gebouw aan de Albert Vanderkelenstraat vallen volledig onder 10% registratierechten.

  Start werken +/- mei 2018, oplevering: najaar 2019.
  Vragen? Maak een afspraak op ons kantoor om het project door te spreken via melissa.wispenninck@pajota.be of 02/466.05.75

 • Residentie S-Doorn

  Residentie S-Doorn

  Ninove

  vanaf € 182.500 vanaf 67 m² 1-2 slpk.

  Algemene omschrijving:
  Hedendaags project met een kwalitatieve standaard afwerkingsgraad waarbij grote aandacht werd besteed aan de maximale funtionaliteit van de leefruimtes en een zo laag mogelijk onderhoud van de gebruikte materialen met een eigen uitstraling door het gerbruik van een tijdloze architectuur. 
  Het project situeert zich op wandelafstand van het koopcentrume en het station van Ninove en bestaat uit  8 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een private kelder en een terras en/of tuin.
  Er werd bovendien een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien en er is mogelijkheid tot aankoop van een garage en/of auto staanplaats.


  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. 

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien voorjaar 2020

 • Vivasse

  Vivasse

  Asse

  1-2 slpk.

  Het complex betaat uit 77 appartementen met gemeenschappelijke diensten en een semipublieke zone voorzien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gesitueerd in het Oosten, richting centrum Asse. Naast een groene zone aan de straatzijde is ook een binnentuin ontworpen. De appartementen zijn elk voorzien van een ergonomische en gebruiksvriendelijke keuken en badkamer, voldoende berging, automatisch uit te schakelen stopcontacten en kookplaten, oproepen alarmsysteem, branddetectiesysteem, videofoon, moderne domotica met internetvoorzieningen en videofoon. Heel het gebouw is tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse liften. Er zijn diverse types appartementen voorzien met 1 of 2 slaapkamers en terras.
  WEBSITE PROJECT : WWW.VIVASSE.BE

 • Eylenbosch

  Eylenbosch

  Schepdaal

  vanaf € 172.465 1-3 slpk.

  Een unieke combinatie van wonen, werken en genieten.

  Wie droomt er niet van te wonen in een historisch erfgoed met het comfort van vandaag?  Hier worden dromen realiteit. In Brouwerij Eylenbosch ontdek je immers een volledig gerenoveerde schat aan gebouwen, met veel liefde en respect omgetoverd tot state-of-the-art appartementen, lofts en commerciële ruimtes rondom een centraal binnenplein. De plek is uniek want wonen, werken en vooral genieten vormen er harmonieus één geheel. Je proeft er de geest van vroeger, het gevoel van gemeenschap wordt er opnieuw heruitgevonden en inspireert tot een unieke levensstijl.

 • Nederhem Halle - Fase 4

  Nederhem Halle - Fase 4

  Halle

  vanaf € 175.950 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving en het water. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. In deze nieuwe fase bieden wij zowel BLUA - appartementen als Menta's aan. Voor ieders wat wils.

 • Residentie Liu

  Residentie Liu

  Dilbeek

  vanaf € 209.000 vanaf 71 m² 1-2 slpk.

  Residentie Liu aan de Moortebeekstraat in Dilbeek is een prachtig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op een boogscheut van het dorpscentrum van Dilbeek en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De appartementen hebben oppervlaktes van 70m² tot 115m² (keuze uit 1 of 2 slaapkamers). 
  Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een parkeerplaats (niet inbegrepen in de prijs). De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage is toegankelijk via een autolift en bevat 5 parkeerplaatsen met fietsenstalling. 
   
  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.
  Start werken +/- september 2018, oplevering: najaar/eind 2019.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie op 02/466.60.60.

 • Leopoldlaan Ninove

  Leopoldlaan Ninove

  Ninove

  vanaf € 190.000 vanaf 75 m² 2 slpk.

  Een nieuw te bouwen project met mooie standaard afwerkingsgraad en tijdloze moderne architectuur. 
  Het project situeert zich langs de stadsring van Ninove en bestaat uit  5 appartementen. Allen beschikken ze over 2 slaapkamers en een terras. 
  Er is mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse auto staanplaats.


  Dit project wordt gerealiseerd zonder de Wet Breyne, er hoeft dus maar betaald te worden bij oplevering.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien eind 2019. 

 • Residentie Spanjeberg

  Residentie Spanjeberg

  Dilbeek

  vanaf € 319.000 vanaf 108 m² 2-3 slpk.

  Residentie Spanjeberg aan de Spanjebergstraat in Dilbeek is een prachtig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op wandelafstand van het dorpscentrum van Dilbeek en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De appartementen hebben oppervlaktes van 69m² tot 162m² (keuze uit 1 tot 3 slaapkamers) en beschikken over een terras of tuin, een parkeerplaats (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement).

  De grote raampartijen van de appartementen zorgt voor goede lichtinval.

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.   

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.
  Start van de werken midden juni 2018, oplevering voorzien najaar/eind 2019.

 • Residentie Zeyp

  Residentie Zeyp

  Ganshoren

  vanaf € 209.000 vanaf 0 m² 2-3 slpk.

  Residentie Zeyp is een modern en eigentijds project gelegen in het centrum van Ganshoren.
  Het project geniet van een zeer goede bereikbaarheid met de wagen, alsook met het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich op wandelafstand verschillende handelszaken, scholen, sportcentra en het gemeenschapscentrum Zeyp. In dit moderne gebouw met 4 verdiepingen komen er in totaal 19 appartementen met 2 of 3 slaapkamers waarvan 2 op het gelijkvloers met privétuin en terras en 2 penthouses van 80m² tot 132m². Bovendien zijn er 5 garageboxen, 15 ondergrondse parkeerplaatsen in een afgesloten garage en 4 bergingen. Elk appartement beschikt tevens over een zuid of west georiënteerd terras. Deze ruime appartementen met uitzonderlijke afwerking en de keuze van kwalitatieve materialen maken van Residentie Zeyp een echt unicum, waar het op alle vlakken aangenaam wonen is.

 • Residentie Futurum 2

  Residentie Futurum 2

  Okegem

  vanaf € 192.500 vanaf 73 m² 1-2 slpk.

  Residentie Futurum II aan de Kattestraat in Okegem is een kleinschalig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op 100m van het station.
  Op slechts enkele minuten staat u in het centrum van Ninove met de trein, de fiets of de wagen. 
  Tevens is er een vlotte verbinding naar de grote invalswegen (N45 - N8) en autosnelweg (E40).

  De appartementen (keuze uit 1 en 2 slaapkamers) beschikken allen over een ruim zuidgericht terras en carport (inbegrepen in de vraagprijs van het appartement).
  Bovendien zijn er nog extra carports te koop. 
  Voor de afwerking heeft u een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden in hoogwaardige materialen.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.   

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien voorjaar 2020

 • Residentie Wolvendal

  Residentie Wolvendal

  Dilbeek

  vanaf € 231.000 vanaf 82 m² 2-3 slpk.

  Residentie Wolvendal gelegen op fietsfstand van het dorpscentrum van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, op slechts enkele minuten van de snelweg.
  Het project met een moderne architecturale uitstraling bestaat uit 22 appartementen, waarvan 18 appartementen met 2 en 4 duplexappartementen met 3 slaapkamers.
  De gelijkvloerse appartementen genieten van een privatief terras en tuin met directe toegang naar de achtergelegen gemeenschappelijke tuin. 
  De appartementen op de verdieping hebben allemaal een ruim terras.

  De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage bevat 34 parkeerplaatsen met fietsenstalling. 

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel. 

  Start van de werken voorzien voor eind 2018, oplevering voorzien eind 2020. 

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.
  Contactgegevens kantoor Dilbeek: 02/466.05.75 - 
  Melissa Wispenninck: melissa.wispenninck@pajota.be of 0474/55.03.07.

 • Kasteelzicht - 100% VERKOCHT

  Kasteelzicht - 100% VERKOCHT

  Sint-Ulriks-Kapelle

  Verkocht

  Residentie "Kasteelzicht" aan de Brusselstraat in Sint-Ulriks-Kapelle is een modern, kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen. Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een afgesloten garage. 

  Residentie "Kasteelzicht" ligt in de nabijheid van scholen, winkels en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De oriëntatie van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De appartementen hebben oppervlaktes van 82m² tot 150m² (keuze uit 2 tot 3 slaapkamers).

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen u kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt u ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  BTW wordt gerekend op de totale verkoopsprijs.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen en een prijsberekening op maat!

 • Nederhem Halle - Fase 3

  Nederhem Halle - Fase 3

  Halle

  vanaf € 185.000 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 2

  Nederhem Halle - Fase 2

  Halle

  vanaf € 158.100 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 1

  Nederhem Halle - Fase 1

  Halle

  vanaf € 356.032

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?