Nieuwbouw

 • Kasteelzicht

  Kasteelzicht

  Sint-Ulriks-Kapelle

  vanaf € 245.000 vanaf 82 m² 2-3 slpk.

  Residentie "Kasteelzicht" aan de Brusselstraat in Sint-Ulriks-Kapelle is een modern, kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen. Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een afgesloten garage. 

  Residentie "Kasteelzicht" ligt in de nabijheid van scholen, winkels en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De oriëntatie van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De appartementen hebben oppervlaktes van 82m² tot 150m² (keuze uit 2 tot 3 slaapkamers).

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen u kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt u ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  BTW wordt gerekend op de totale verkoopsprijs. Oplevering is voorzien voor midden mei 2018.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen en een prijsberekening op maat!

 • Residentie Zeyp

  Residentie Zeyp

  Ganshoren

  vanaf € 198.000 vanaf 81 m² 2-3 slpk.

  Residentie Zeyp is een modern en eigentijds project gelegen in het centrum van Ganshoren.
  Het project geniet van een zeer goede bereikbaarheid met de wagen, alsook met het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich op wandelafstand verschillende handelszaken, scholen, sportcentra en het gemeenschapscentrum Zeyp. In dit moderne gebouw met 4 verdiepingen komen er in totaal 19 appartementen met 2 of 3 slaapkamers waarvan 2 op het gelijkvloers met privétuin en terras en 2 penthouses van 80m² tot 132m². Bovendien zijn er 5 garageboxen, 15 ondergrondse parkeerplaatsen in een afgesloten garage en 4 bergingen. Elk appartement beschikt tevens over een zuid of west georiënteerd terras. Deze ruime appartementen met uitzonderlijke afwerking en de keuze van kwalitatieve materialen maken van Residentie Zeyp een echt unicum, waar het op alle vlakken aangenaam wonen is.

 • Residentie Golf

  Residentie Golf

  Itterbeek

  vanaf € 299.000 vanaf 183 m² 3 slpk.

  Residentie Golf te Itterbeek is een energieneutrale houtskeletbouw en bevat 4 ruime appartementen gelegen in een kleinschalige gebouw. 2 gelijkvloerse appartementen met een privatieve tuin en 2 duplexappartementen.

 • Heidestraat - Eikeveldstraat

  Heidestraat - Eikeveldstraat

  Ternat

  vanaf € 239.000 vanaf 150 m² 3-4 slpk.

  Kleinschalig nieuwbouwproject met 7 woningen.
  Gesloten of half open bebouwing met 3 of 4 slaapkamers.

  De woning zullen volledig worden afgewerkt op de gelijkvloerse en 1ste verdieping naar keuze van de koper met uitzondering van de vloeren.
  2de verdieping zal casco worden opgeleverd.

  Verkoop volledig onder BTW-stelsel (21%) en zal worden opgeleverd bij akte.

  Grondplannen en lastenboek terug te vinden op www.pajota.be

 • Vivasse

  Vivasse

  Asse

  vanaf 68 m² 1-2 slpk.

  Het complex betaat uit 77 appartementen met gemeenschappelijke diensten en een semipublieke zone voorzien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gesitueerd in het Oosten, richting centrum Asse. Naast een groene zone aan de straatzijde is ook een binnentuin ontworpen. De appartementen zijn elk voorzien van een ergonomische en gebruiksvriendelijke keuken en badkamer, voldoende berging, automatisch uit te schakelen stopcontacten en kookplaten, oproepen alarmsysteem, branddetectiesysteem, videofoon, moderne domotica met internetvoorzieningen en videofoon. Heel het gebouw is tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse liften. Er zijn diverse types appartementen voorzien met 1 of 2 slaapkamers en terras.
  WEBSITE PROJECT : WWW.VIVASSE.BE

 • Woonerf Marktweggel

  Woonerf Marktweggel

  Schepdaal

  vanaf € 320.700 vanaf 155 m² 3-4 slpk.

  11 nieuwbouw woningen met 3 of 4 slaapkamers.
  Elke woning kan naar eigen keuze worden afgwerkt en beschikt over een terras, tuin en 1 of 2 garages.
  Voor alle info, contacteer ons kantoor of maak een afspraak.

 • Nederhem Halle - Fase 4

  Nederhem Halle - Fase 4

  Halle

  vanaf € 129.194 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving en het water. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. In deze nieuwe fase bieden wij zowel BLUA - appartementen als Menta's aan. Voor ieders wat wils.

 • Residentie Amarillys

  Residentie Amarillys

  Jette

  vanaf € 245.000 vanaf 109 m² 2-3 slpk.

  Wonen vanaf vandaag of investeren in morgen....
  Residentie Amaryllis is een modern en eigentijds project waar het aangenaam wonen is. De appartementen zijn gelegen  op de prestigieuze de Smet de Naeyerlaan, op wandelafstand van het centrum van Jette en het park van de Basiliek van Koekelberg.  Zeer vlotte verbinding en bereikbaarheid naar het centrum van Brussel, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Het project omvat 8 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en één penthouse met 2  slaapkamers. De oppervlaktes variëren van 56m² tot 140m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin en terras, alle andere appartementen hebben eveneens een aangenaam terras.

  Kelders en ondergrondse autostaanplaatsen voorzien.

 • Residentie Papillon

  Residentie Papillon

  Groot-Bijgaarden

  vanaf € 349.000 2 slpk.

  Residentie Papillon is gelegen in het centrum van Groot-Bijgaarden, vlakbij handelszaken, scholen en sportinfrastructuur. Het project geniet een zeer goede bereikbaarheid met de wagen alsook via het openbaar vervoer.

  Het project wordt opgeleverd in april 2017 en is de ideale vastgoedbelegging voor de investeerder die op zoek is naar snel rendement.

  De residentie bestaat uit 11 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een penthouse van 137m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een zuidgericht terras en een tuintje, de andere appartementen beschikken allen over een aangenaam zuidgericht terras. Verder zijn er 12 ondergrondse parkeerplaatsen en 8 kelderbergingen ter beschikking.

  Het gebouw is opgetrokken uit hedendaagse kwalitatieve materialen die garant staan voor een tijdloze look. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval.
 • Residentie Augusta

  Residentie Augusta

  Anderlecht

  vanaf € 218.450 vanaf 92 m² 2-3 slpk.

  Kleinschalig hedendaags en tijdloos nieuwbouwproject gelegen in groene omgeving op de grens van Dilbeek met Brussel.  Bestaande uit 10 kwalitatief afgwerkte appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en terras.
  Gemeenschappelijke fietsen- en huisvuilberging aanwezig.  Garages en autostaanplaatsen met kelderberging op het gelijkvloers. Lift aanwezig. Betere afwerking! Verkoop onder btw-stelsel

 • Residentie Zavelkop

  Residentie Zavelkop

  Halle

  vanaf € 335.000 vanaf 130 m² 3 slpk.

  De 20 appartementen beschikken allen over een zuid-georiënteerd terras en/of tuin. Door de grote glaspartijen is er in alle appartementen veel lichtinval en een mooi groenzicht. Deze ruime 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, waarbij de koper nog zelf de binnenafwerking kan kiezen. Op de 1ste verdieping komen 6 unieke duplexappartementen met 3 slaapkamers en met minimum 40m² terras. Achter de privé-tuintjes komt een gemeenschappelijke tuin, die enkel door de bewoners toegankelijk is.  Ondergronds zijn er garageboxen en staanplaatsen verplicht aan te kopen. Alle info te verkrijgen via melissa.wispenninck@pajota.be – 0474/55.03.07.  Grondplannen en prijzen zijn terug te vinden op onze website www.pajota.be. Verkoop onder 21% BTW op de constructiewaarde en 10% registratierechten op de grondwaarde.

 • Woonerf Marktweggel

  Woonerf Marktweggel

  Schepdaal

  vanaf € 270.500 vanaf 130 m² 3-4 slpk.

  Woonerf Marktweggel bestaat uit 24 hoogwaardige appartementen 11 woningen en 3 kantoren. U heeft de keuze uit één-, twee- en drieslaapkamer appartementen en 2- of 3-gevelwoningen. Elke entiteit beschikt tevens over een ruim zuid / zuidoost georiënteerd terras en/ of tuin. Er zijn tevens individuele garageboxen of ondergrondse autostaanplaatsen die met een lift bereikbaar zijn. Dit gebouw wordt een nieuwe ervaring van eigentijdse architectuur met een rustig evenwicht tussen gebouw, groen, weg en waterpartij. Door de variatie aan grootte, types en afwerking van de appartementen en woningen is er voor ieder wat wils, voor wie op een fantastische locatie kwaliteitsvol wil wonen.

 • 't Parkske fase 3: Zennepark

  't Parkske fase 3: Zennepark

  Halle

  Verkocht

  Het Zennepark, de derde en laatste fase van project 't Parkske, bestaat uit 3 gebouwen met in totaal 75 appartementen rond een centrale stadstuin. Onder het gebouw bevinden zich 77 parkeerplaatsen, 17 boxen en voldoende fietsenstallingen en bergruimtes.

  Er zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Allemaal beschikken ze over ruime volumes, grote raampartijen die veel lichtinval toelaten en ruime terrassen met zicht op de binnentuin of de Zenne.

  Het project wordt gekenmerkt door een hedendaagse architectuur en voorziet in comfortabel en eigentijds wonen dankzij de weldoordachte indeling en de hoogstaande afwerking.

  De ligging van het Zennepark is uniek dankzij de optimale bereikbaarheid en alle stedelijke voorzieningen die zich op wandelafstand bevinden, maar anderzijds geniet het van het groen van de Zennevallei en op een boogscheut bevinden zich het Pajottenland en het Hallerbos.

  Verkoop onder BTW-stelsel.

  Meer info: 02/466.60.60 of op kantoor.

 • Nederhem Halle - Fase 3

  Nederhem Halle - Fase 3

  Halle

  vanaf € 175.000 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 1

  Nederhem Halle - Fase 1

  Halle

  vanaf € 356.032

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 2

  Nederhem Halle - Fase 2

  Halle

  vanaf € 155.000 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Aurelia

  Aurelia

  Schepdaal

  vanaf € 197.550 vanaf 93 m² 2 slpk.

  Gelegen op 50m van de markt met mooie verzichten
  Laagbouw bestaande uit 2 afzonderlijke gebouwen GEBOUW B, C D:
  moduleerbare commerciële ruimtes, praktijk of kantoren op het gelijkvloers

   
  Mogelijkheid aankoop ondergrondse garage
  Verkoop onder btw-stelsel - vermelde prijzen zijn excl. btw, notariskosten en registratierechten

 • Vicus

  Vicus

  Asse

  Verkocht

  7 Nieuwbouw appartementen met veel lichtinval, grote terrassen en uitzonderlijk verzicht in het centrum van Asse. 
  Op wandelafstand van de markt van Asse wordt een nieuwbouwproject gebouwd met ondermeer 7 kwaliteitsvolle appartementen, een groot kantoor en een commerciële ruimte. Het kantoor wordt betrokken door de Liberale Mutualiteit. De commerciële ruimte (180m²) op het gelijkvloers is wel nog te koop. De zeven residentiële appartementen twv € 193.200 tot € 242.000 bevinden zich op de derde en op de vierde (hoogste) verdieping. Dankzij hun ligging genieten alle appartementen van een uitzonderlijk uitzicht en veel natuurlijk licht. De appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, hebben een oppervlakte van 92m² tot 113m², bijkomstig zijn er grote terrassen voorzien van 8m² tot 46m². Het is ook mogelijk een ondergrondse autostaanplaats aan te kopen twv € 24.750.

 • Greenwood Woluwe

  Greenwood Woluwe

  Sint-Lambrechts-Woluwe

  vanaf € 170.000 vanaf 0 slpk.

  THUISKOMEN IN HET GROEN

  Leven tussen prachtige bloementuinen, mijmerend lopen over paden, op een bankje gaan zitten en genieten van het rustgevende uitzicht op de vijvers, wandelen in het nabijgelegen bos.
  Dit allemaal in de buurt van het Woluwe Shopping Center, het cultureel centrum Wolubilis, talrijke scholen, het openbaar vervoer en het dynamisme van Sint-Lambrechts-Woluwe. Dat is wat Greenwood Woluwe u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een studio of een penthouse met 3 kamers. Greenwood Woluwe biedt u appartementen met uitzonderlijk energieprestaties en een afwerking om u tegen te zeggen.  Greenwood Woluwe is tevens een intelligente investering nabij het Europese centrum. Het aantal inwoners zal tot 2030 sterk groeien en Brussel zal daarbij als Europees centrum aan belang toenemen. Greenwood Woluwe is daarom lonend als residentiële vastgoedinvestering met een mooi en zorgeloos rendement.

Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?