Nieuwbouw

 • Residentie Liu

  Residentie Liu

  Dilbeek

  vanaf € 219.000 vanaf 71 m² 1-2 slpk.

  Residentie Liu aan de Moortebeekstraat in Dilbeek is een prachtig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op een boogscheut van het dorpscentrum van Dilbeek en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De appartementen hebben oppervlaktes van 70m² tot 115m² (keuze uit 1 of 2 slaapkamers). 
  Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een parkeerplaats (niet inbegrepen in de prijs). De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage is toegankelijk via een autolift en bevat 5 parkeerplaatsen met fietsenstalling. 
   
  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.
  Start werken +/- september 2018, oplevering: najaar/eind 2019.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie op 02/466.60.60.

 • Residentie Masius

  Residentie Masius

  Lennik

  vanaf € 184.000 vanaf 69 m² 1-3 slpk.

  Midden in het bruisend commercieel hart van Lennik komt binnenkort een nieuwe realisatie. Het statige nieuwbouwproject is gelegen op de hoek met het Andreas Masiusplein en de Albert Vanderkelenstraat.    

  1 kantoorruimte, 11 appartementen en 1 exclusieve penthouse worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is eveneens een parkeergarage op straatniveau waar zowel autostaanplaatsen als privatieve bergingen worden voorzien. 

  Het project staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. Het is gelegen midden in de dorpskern met de nodige voorzieningen op wandelafstand van de markt van Lennik.  Alsook is er een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. 

  Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie lichtinval, dankzij grote raampartijen en aangrenzende terrassen. Het kantoor heeft een oppervlakte van 68m². De luxe appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een oppervlakte tussen de 58m² en 107m². Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een penthouse met een oppervlakte van respectievelijk ca. 192m² en met een riant terras, waardoor je de hele dag door kan genieten van een zonnige zomerdag.

  Er is een verplichting tot aankoop van 1 autostaanplaats en kelderberging (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement).

  Wilt u zelf de inrichting kiezen van uw appartement? Geen probleem, er is een uitgebreide keuzemogelijkheid bij de vooropgestelde leveranciers dit in samenspraak met bouwheer en ontwerpers voor zover dit technisch mogelijk is.

  Het gebouw langs het Andreas Masiusplein valt onder 21% BTW op de constructiewaarde en 10% registratierechten op de grondwaarde. De appartementen gelegen in het gebouw aan de Albert Vanderkelenstraat vallen volledig onder 10% registratierechten.

  Start werken +/- mei 2018, oplevering: najaar 2019.
  Vragen? Maak een afspraak op ons kantoor om het project door te spreken via melissa.wispenninck@pajota.be of 02/466.05.75

 • Kasteelzicht

  Kasteelzicht

  Sint-Ulriks-Kapelle

  vanaf € 229.000 vanaf 82 m² 2-3 slpk.

  Residentie "Kasteelzicht" aan de Brusselstraat in Sint-Ulriks-Kapelle is een modern, kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen. Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een afgesloten garage. 

  Residentie "Kasteelzicht" ligt in de nabijheid van scholen, winkels en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De oriëntatie van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De appartementen hebben oppervlaktes van 82m² tot 150m² (keuze uit 2 tot 3 slaapkamers).

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen u kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt u ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  BTW wordt gerekend op de totale verkoopsprijs. Oplevering is voorzien voor midden mei 2018.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen en een prijsberekening op maat!

 • Residentie Amarillys

  Residentie Amarillys

  Jette

  vanaf € 245.000 109 m² 2 slpk.

  Wonen vanaf vandaag of investeren in morgen....
  Residentie Amaryllis is een modern en eigentijds project waar het aangenaam wonen is. De appartementen zijn gelegen  op de prestigieuze de Smet de Naeyerlaan, op wandelafstand van het centrum van Jette en het park van de Basiliek van Koekelberg.  Zeer vlotte verbinding en bereikbaarheid naar het centrum van Brussel, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Het project omvat 8 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en één penthouse met 2  slaapkamers. De oppervlaktes variëren van 56m² tot 140m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin en terras, alle andere appartementen hebben eveneens een aangenaam terras.

  Kelders en ondergrondse autostaanplaatsen voorzien.

 • Vivasse

  Vivasse

  Asse

  vanaf 50 m² 1-2 slpk.

  Het complex betaat uit 77 appartementen met gemeenschappelijke diensten en een semipublieke zone voorzien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gesitueerd in het Oosten, richting centrum Asse. Naast een groene zone aan de straatzijde is ook een binnentuin ontworpen. De appartementen zijn elk voorzien van een ergonomische en gebruiksvriendelijke keuken en badkamer, voldoende berging, automatisch uit te schakelen stopcontacten en kookplaten, oproepen alarmsysteem, branddetectiesysteem, videofoon, moderne domotica met internetvoorzieningen en videofoon. Heel het gebouw is tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse liften. Er zijn diverse types appartementen voorzien met 1 of 2 slaapkamers en terras.
  WEBSITE PROJECT : WWW.VIVASSE.BE

 • Residentie Zeyp

  Residentie Zeyp

  Ganshoren

  vanaf € 189.000 vanaf 81 m² 2-3 slpk.

  Residentie Zeyp is een modern en eigentijds project gelegen in het centrum van Ganshoren.
  Het project geniet van een zeer goede bereikbaarheid met de wagen, alsook met het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich op wandelafstand verschillende handelszaken, scholen, sportcentra en het gemeenschapscentrum Zeyp. In dit moderne gebouw met 4 verdiepingen komen er in totaal 19 appartementen met 2 of 3 slaapkamers waarvan 2 op het gelijkvloers met privétuin en terras en 2 penthouses van 80m² tot 132m². Bovendien zijn er 5 garageboxen, 15 ondergrondse parkeerplaatsen in een afgesloten garage en 4 bergingen. Elk appartement beschikt tevens over een zuid of west georiënteerd terras. Deze ruime appartementen met uitzonderlijke afwerking en de keuze van kwalitatieve materialen maken van Residentie Zeyp een echt unicum, waar het op alle vlakken aangenaam wonen is.

 • Nederhem Halle - Fase 4

  Nederhem Halle - Fase 4

  Halle

  vanaf € 129.194 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving en het water. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. In deze nieuwe fase bieden wij zowel BLUA - appartementen als Menta's aan. Voor ieders wat wils.

 • Residentie Papillon

  Residentie Papillon

  Groot-Bijgaarden

  Verkocht

  Residentie Papillon is gelegen in het centrum van Groot-Bijgaarden, vlakbij handelszaken, scholen en sportinfrastructuur. Het project geniet een zeer goede bereikbaarheid met de wagen alsook via het openbaar vervoer.

  Het project wordt opgeleverd in april 2017 en is de ideale vastgoedbelegging voor de investeerder die op zoek is naar snel rendement.

  De residentie bestaat uit 11 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een penthouse van 137m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een zuidgericht terras en een tuintje, de andere appartementen beschikken allen over een aangenaam zuidgericht terras. Verder zijn er 12 ondergrondse parkeerplaatsen en 8 kelderbergingen ter beschikking.

  Het gebouw is opgetrokken uit hedendaagse kwalitatieve materialen die garant staan voor een tijdloze look. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval.
 • Residentie Zavelkop

  Residentie Zavelkop

  Halle

  vanaf € 335.000 vanaf 130 m² 3 slpk.

  De 20 appartementen beschikken allen over een zuid-georiënteerd terras en/of tuin. Door de grote glaspartijen is er in alle appartementen veel lichtinval en een mooi groenzicht. Deze ruime 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, waarbij de koper nog zelf de binnenafwerking kan kiezen. Op de 1ste verdieping komen 6 unieke duplexappartementen met 3 slaapkamers en met minimum 40m² terras. Achter de privé-tuintjes komt een gemeenschappelijke tuin, die enkel door de bewoners toegankelijk is.  Ondergronds zijn er garageboxen en staanplaatsen verplicht aan te kopen. Alle info te verkrijgen via melissa.wispenninck@pajota.be – 0474/55.03.07.  Grondplannen en prijzen zijn terug te vinden op onze website www.pajota.be. Verkoop onder 21% BTW op de constructiewaarde en 10% registratierechten op de grondwaarde.

 • Nederhem Halle - Fase 3

  Nederhem Halle - Fase 3

  Halle

  vanaf € 185.000 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 2

  Nederhem Halle - Fase 2

  Halle

  vanaf € 158.100 1-3 slpk.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Nederhem Halle - Fase 1

  Nederhem Halle - Fase 1

  Halle

  vanaf € 356.032

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad in Vlaams-Brabant. Of beter: een dorp tussen twee steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden. BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat.

 • Heidestraat - Eikeveldstraat

  Heidestraat - Eikeveldstraat

  Ternat

  Verkocht

  100% verkocht
  Kleinschalig nieuwbouwproject met 7 woningen.
  Gesloten of half open bebouwing met 3 of 4 slaapkamers.

  De woning zullen volledig worden afgewerkt op de gelijkvloerse en 1ste verdieping naar keuze van de koper met uitzondering van de vloeren.
  2de verdieping zal casco worden opgeleverd.

  Verkoop volledig onder BTW-stelsel (21%) en zal worden opgeleverd bij akte.

  Grondplannen en lastenboek terug te vinden op www.pajota.be

Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?