Woonerf Marktweggel tussen dorp van Schepdaal en steenweg

Langs de Ninoofsesteenweg is de eerste steen gelegd voor het Woonerf Marktweggel.Het Woonerf wordt gebouwd op de vroegere site van “De Brabantse Alpen”, een openluchtzwembad met restaurant.

Woonerf Marktweggel bestaat uit 24 hoogwaardige appartementen 11 woningen en 3 kantoren. U heeft de keuze uit één-, twee- en drieslaapkamer appartementen en 2- of 3-gevelwoningen. Elke entiteit beschikt tevens over een ruim zuid / zuidoost georiënteerd terras en/ of tuin. Er zijn tevens individuele garageboxen of ondergrondse autostaanplaatsen die met een lift bereikbaar zijn. Dit gebouw wordt een nieuwe ervaring van eigentijdse architectuur met een rustig evenwicht tussen gebouw, groen, weg en waterpartij. Door de variatie aan grootte, types en afwerking van de appartementen en woningen is er voor ieder wat wils, voor wie op een fantastische locatie kwaliteitsvol wil wonen.


Zeer goede ligging

Het Woonerf ligt langs de Ninoofsesteenweg met openbaar vervoer maar ook via een pad op wandelafstand van de dorpskern van Schepdaal met school en de plaatselijke handel, maar ook op een boogscheut van de Europese hoofdstad.

Op dit moment is al de helft van de woongelegenheden verkocht en de toekomstige bewoners zijn inwoners van Schepdaal, Dilbeek en de onmiddellijke omgeving.

Bron: Persinfo.org
Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?