Pajota Ninove steunt het project Lift Me Up

Wat is Lift Me Up? 

Het idee van de “Lift me Up actie” is ontstaan door de vraag om alle aanpassingen die nodig zijn om het ‘Jeugd en Verblijf Centrum Schotte’ te Aalst (Oost-Vlaanderen) toegankelijk te maken voor mindervaliden financieel te ondersteunen. Enkele gedreven ondernemers hebben zich hiervoor gekoppeld aan het enthousiasme van jonge mensen.

De “Lift me Up actie” ging officieel van start op 23 juni 2016 en eindigt één jaar later op 24 juni 2017. Gedurende dit jaar is er een doorlopende verkoop van “Lift me Up”-buttons aan €5/stuk. Met de aankoop van een button steun je niet alleen het goede doel, maar maak je bovendien kans op het winnen van een gloednieuwe wagen.

Verder dagen we iedereen uit om -Music For Life gewijs- zelf een actie op poten te zetten. Er vallen mooie prijzen te winnen voor bedrijven, verenigingen en particulieren, kortom iedereen die zijn steentje bijdraagt. Alle acties zullen te volgen zijn hier op onze website, waar je ook een eigen actie kan registreren.

De respons die we krijgen van over heel Vlaanderen maakt ons duidelijk dat de “Lift me Up actie” positief ontvangen en breed gedragen wordt. Daarom hebben we samen besloten dat het ‘JVC Schotte’ ons eerste, maar zeker niet ons laatste project zou zijn. We gaan dan ook graag in op de vraag van het Jeugdverblijf Merkenveld te Loppem (West-Vlaanderen) om de wandelpaden naar het vlot op de vijver, de vuurkring en één van de kampeerterreinen opnieuw aan te leggen zodat deze plaatsen echt toegankelijk worden voor "iedereen".

Welke projecten we verder zullen steunen, zal de toekomst uitwijzen, maar we zouden het fijn vinden om minstens één project per provincie te kunnen ondersteunen…

Bron: www.liftmeupactie.be
Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?