Pajota, een vaste waarde sinds 1971

Pajota is sinds 1971 actief op de vastgoedmarkt.

De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ‘t Pajottenland had tot doel de Pajotten een thuis te bieden. Belangrijk was dat daarbij rekening werd gehouden met de authenticiteit van onze streek. Een forum werd gecreëerd waar (ver)huurder en (ver)kopers elkaar konden vinden … toen een unieke activiteit.

De professionele aanpak en inzet van de oprichters, heeft ertoe geleid dat Pajota een gekend begrip werd in de streek.  Door de aanhoudende inzet en blijvende spirit van haar medewerkers is Pajota ondertussen een vaste waarde geworden op de vastgoedmarkt. 

Ons vastgoedkantoor heeft reeds meer dan 4.500 verkopen en minstens 6.000 verhuringen gerealiseerd. De ervaring die langs deze weg werd verworven staat ten dienste van ons huidige cliënteel. 

Dankzij deze jarenlange ervaring en de kwaliteit die onze medewerkers bieden, groeit Pajota nog steeds verder. De Pajota groep telt intussen 4 kantoren, hetzij te Dilbeek, Halle, Ninove en Brussel.
De doorgedreven informatisering, de uitbreiding van onze dienstverlening en de versterking van ons team, zijn een constante noodzaak. deze maken dat Pajota sinds geruime tijd 
vanuit ’t Pajottenland met succes is uitgebreid naar Vlaamse Brabant en belangrijke delen van Oost-Vlaanderen en Brussel.

Deze vooruitgang, de ervaring uit het verleden alsook het ruim uitgegroeide en tevreden cliënteel blijven ons stuwen en overtuigen ons om ons beroep steeds ernstig en in vertrouwen uit te oefenen. Zo werd Pajota in 2014 ook verkozen tot "vastgoedondernemer van het jaar". 

Onze traditie staat borg voor de toekomst en is ons kwaliteitslabel.  Pajota is meer dan een vastgoedkantoor. Wij hopen u dit te mogen laten ervaren.
Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?