Nieuwbouwspecialist

Pajota, uw nieuwbouwspecialist
Omdat nieuwbouw onze tweede natuur is…
Het succes van uw nieuwbouwprojecten hangt af van een doordachte aankoop van projectgronden, een goede voorbereiding, nauwgezette opvolging en uitstekende commercialisatie. Daarom werkt Pajota voor elk van uw projecten een VIP-aanpak uit: een aanpak op maat.
Pajota heeft een bijzondere expertise ontwikkeld in de verkoop van nieuwbouw in alle marktsegmenten, van studio's tot appartementen over gezinswoningen tot villa's. Al die ervaring op het vlak van nieuwbouw wordt gebundeld in een nieuwbouwcel, een overkoepelend team van medewerkers dat standaardprocessen ontwikkelt, de kantoren informeert over de recentste nieuwbouwwetgeving en in de diverse kantoren alle mogelijkheden op het vlak van publiciteit en marketing inzet


Projectbegeleiding
Risico's beperken van bij de start

Hebt u een projectgrond voor ogen, contacteer ons dan meteen voor een haalbaarheids- en rendementsstudie. Die studies bieden u een inzicht in de lokale woonbehoeften, het aanbod en de gangbare verkoopprijzen. Zo weet u wat het budget is van uw toekomstige kopers, wat ze verwachten op het vlak van indeling en materialen en vooral: wat de site voor u waard is.
Als kwaliteitsmakelaar kent Pajota de voorschriften op het vlak van ruimtelijke ordening en zijn wij vertrouwd met het stedenbouwkundig parcours. Pajota levert op basis van jarenlange ervaring advies rond het voorontwerp, de bouwaanvraag, de uitvoeringsplannen en het lastenboek. Zo beperkt u de risico's en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw projectgrond biedt.


Marketing
Méér dan een verkooppraatje
Voor maximale visibiliteit combineert Pajota traditionele en nieuwe communicatiekanalen in een op maat gemaakt marketingplan voor uw project. Het nieuwbouwaanbod wordt geadverteerd in de pers, op toonaangevende vastgoedwebsites en op onze website Geregistreerde kandidaat-kopers krijgen het volledige aanbod rechtstreeks in hun mailbox en ontvangen regelmatig nieuwsbrieven met het laatste vastgoednieuws, de nieuwbouwlanceringen en geplande opendeurdagen. Pajota heeft ook een Facebookpagina waarop nieuwe bouwprojecten worden aangekondigd. Tevens organiseren wij regelmatig nieuwbouwdagen om het nieuwbouwaanbod extra in de kijker te zetten. U kunt op ons rekenen op begeleiding voor het opmaken van lastenboeken, projectpresentaties en brochures. Voor de vier grote projectmijlpalen worden de marketingactiviteiten geïntensiveerd: bij de lancering van uw project, bij de start van de werken, bij het openen van de werf voor bezoekers, al dan niet met modelappartement of -woning en, minstens zo belangrijk- bij de verkoop van de laatste entiteiten. Zo krijgt uw project, van start tot slot, de aandacht die het verdient.


Efficiëntie
Een kwestie van organisatie
Pajota staat niet alleen technisch maar ook administratief en organisatorisch sterk. Wij beschikken over de nodige infrastructuur om kopers te ontvangen, infosessies en overlegvergaderingen te organiseren. Onze procedures en documenten zijn juridisch sluitend, onze commerciële medewerkers zijn goed getraind en worden ondersteund door een efficiënt administratief team, door juridische experts en marketingspecialisten. Die optimale organisatie zorgt ervoor dat wij u de beste service kunnen leveren, dat het verkoopproces volgens de geijkte procedures verloopt en dat alle betrokken partijen perfect geïnformeerd worden over de vorderingen. Vooral bij een verkoop op plan, een verkoopproces waarin wij een uitgebreide ervaring hebben, is die doorgedreven communicatie essentieel.


Vertrouwen
Kwaliteit gegarandeerd
Voor een vlotte vastgoedtransactie is vertrouwen nodig, zeker als het om een verkoop op plan gaat. Kopers kennen Pajota, als gevestigde waarde in hun regio. Maar ook notarissen, banken en bouwprofessionals weten dat Pajota hun vertrouwen waard is.
Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?