Advies bij vastgoedinvesteringen

U overweegt te investeren in vastgoed en wenst hierover te worden geadviseerd. Onze medewerkers helpen U graag met een algemeen advies, een rendabiliteitsstudie of een wettelijk of fiscaal advies.

U wilt een mooie spaarpot opbouwen om uw kinderen later te helpen of om uw eigen pensioen veilig te stellen of te vergroten. Maar met alle onheilspellende berichten en de aanslepende crisis is het nog moeilijk om te bepalen wat de slimste keuze en vooral de veiligste belegging is.

U kunt vandaag profiteren van de lage rente en een lening aangaan om uw investeringskapitaal te vergroten. Wanneer u verstandig belegt in een goed gelegen eigendom, kan u profiteren van een mooie meerwaarde bij een eventuele latere verkoop. En in tussentijd geniet u van maandelijkse huuropbrengsten die tegen inflatie beschermd worden door een jaarlijkse indexatie.

Cruciaal zijn een goede keuze van het vastgoed. U moet zeker weten dat het goed verhuurbaar is, beperkte onderhoudszorgen met zich meebrengt en op een blijvende vraag inspeelt. Pajota kan hier een belangrijke rol spelen en u de juiste belegging adviseren. Bovendien kan Pajota de verhuur voor u afsluiten en het rentmeesterschap opnemen. Zo hebt u geen zorgen over betalingen of eventuele problemen en geniet u zorgeloos van een aanzienlijke kapitaalopbouw.

Een belegging in vastgoed is meer dan ooit een veilige haven voor uw spaarcenten. Essentieel is dat u belegt met kennis van zaken. Opdat u zou kunnen investeren met inzicht, geven wij u graag alle vastgoed advies.
Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?