Vastgoed met inzicht

Pajota groep is een kantorennetwerk van kwalitatieve vastgoedmakelaars opgericht in 1971 actief in Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Pajota is gespecialiseerd in bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed en geeft advies bij vastgoedinvesteringen. Ze heeft daarbij bijzondere expertise ontwikkeld in de verkoop van nieuwbouw. Het netwerk werd verkozen tot “Vastgoedondernemer van het jaar 2014” omwille van haar kwalitatieve juridische diensten. Lees hier meer 

Onze diensten

  • Uw eigendom verkopen
    Bij de aan- en verkoop van een eigendom komt heel wat kijken. Wij bieden u een professionele begeleiding, doordacht advies en de best mogelijke dienstverlening.
  • Waardebepaling
    U wil de huidige marktwaarde van uw eigendom kennen? De vastgoedexperts van Pajota kennen hun vak en ook hun regio.
  • Nieuwbouwspecialist
    Pajota heeft reeds jarenlang een bewezen expertise en een grote affiniteit met het commercialiseren van nieuwbouwprojecten. Wij werken enkel samen met gerenommeerde, betrouwbare projectontwikkelaars. Wij bieden u een uiteenlopend aanbod, gaande van eigentijdse lofts op een centrale locatie in de stad tot landelijke en rustig gelegen woningen of appartementen in klassieke stijl.
brouwerij Eylenbosch

Definitieve doorbraak in dossier Brouwerij Eylenbosch

Het dossier van de renovatie van de Brouwerij Eylenbosch te Schepdaal is mede dankzij de tussenkomst van Pajota in de maand november in een definitieve fase beland. Dit is het gevolg van twee nieuwe elementen: het definitief worden van de stedenbouwkundige vergunning en het vinden van de broodnodige investeerder. Daardoor wordt de start van de renovatie vanaf het voorjaar 2018 een feit.

Lees meer