Projets

 • Vivasse

  Vivasse

  Asse

  1-2 chbr.

  Het complex betaat uit 77 appartementen met gemeenschappelijke diensten en een semipubliekezone. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gesitueerd in het oosten, richting centrum Asse. Naast een groene zone aan de straatzijde is ook een binnentuin ontworpen. De appartementen zijn elk voorzien van een ergonomische en gebruiksvriendelijke keuken en badkamer, voldoende berging, automatisch uit te schakelen stopcontacten en kookplaten, oproepenalarmsysteem, branddetectiesysteem, videofoon, moderne domotica met internetvoorzieningen. Heel het gebouw is tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse liften. Er zijn diverse types appartementen voorzien met 1 of 2 slaapkamers en terras.

 • Residentie Zeyp

  Residentie Zeyp

  Ganshoren

  à partir de € 219.000 à partir de 0 m² 2-3 chbr.

  La résidence Zeyp est un nouveau projet résidentiel caractérisé par une architecture moderne et des finitions intérieures de haute qualité. Belle sélection de 19 appartements (deux et trois chambres) répartis sur 4 étages. Chaque appartement dispose d’une terrasse ou d’un agréable jardin privatif. Ascenseur et parking souterrain complètent le tout. Ce projet attrayant, situé au sein d’un emplacement résidentiel privilégié, calme et central, demeure à proximité immédiate des transports en commun, des commerces et des écoles. Il y a de beaux budgets prévus pour les finitions des sols, cuisines et les salles de bains. Les espaces de vie seront finis avec du parquet.

 • Residentie Futurum 2

  Residentie Futurum 2

  Okegem

  à partir de € 192.500 à partir de 73 m² 1-2 chbr.

  Residentie Futurum II aan de Kattestraat in Okegem is een kleinschalig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op 100m van het station.
  Op slechts enkele minuten staat u in het centrum van Ninove met de trein, de fiets of de wagen. 
  Tevens is er een vlotte verbinding naar de grote invalswegen (N45 - N8) en autosnelweg (E40).

  De appartementen (keuze uit 1 en 2 slaapkamers) beschikken allen over een ruim zuidgericht terras en carport (inbegrepen in de vraagprijs van het appartement).
  Bovendien zijn er nog extra carports te koop. 

  Voor de afwerking heeft u een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden in hoogwaardige materialen.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.   

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien voorjaar 2020

 • Residentie Wolvendal

  Residentie Wolvendal

  Dilbeek

  à partir de € 231.000 à partir de 82 m² 2-3 chbr.

  Residentie Wolvendal gelegen op fietsfstand van het dorpscentrum van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, op slechts enkele minuten van de snelweg.
  Het project met een moderne architecturale uitstraling bestaat uit 22 appartementen, waarvan 18 appartementen met 2 en 4 duplexappartementen met 3 slaapkamers.
  De gelijkvloerse appartementen genieten van een privatief terras en tuin met directe toegang naar de achtergelegen gemeenschappelijke tuin. 
  De appartementen op de verdieping hebben allemaal een ruim terras.

  De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage bevat 34 parkeerplaatsen met fietsenstalling. 

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel. 

  Start van de werken voorzien voor eind 2018, oplevering voorzien eind 2020. 

  Korting van € 10.000 (incl. btw) voor de eerste 4 kopers, korting van € 5.000 voor de volgende 4 kopers 

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.
  Contactgegevens kantoor Dilbeek: 02/466.05.75 - 
  Melissa Wispenninck: melissa.wispenninck@pajota.be of 0474/55.03.07.

 • Leopoldlaan Ninove

  Leopoldlaan Ninove

  Ninove

  à partir de € 190.000 à partir de 75 m² 2 chbr.

  Een nieuw te bouwen project met mooie standaard afwerkingsgraad en tijdloze moderne architectuur. 
  Het project situeert zich langs de stadsring van Ninove en bestaat uit  5 appartementen. Allen beschikken ze over 2 slaapkamers en een terras. 
  Er is mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse auto staanplaats.


  Dit project wordt gerealiseerd zonder de Wet Breyne, er hoeft dus maar betaald te worden bij oplevering.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien eind 2019. 

 • Residentie Liu

  Residentie Liu

  Dilbeek

  à partir de € 209.000 à partir de 71 m² 1-2 chbr.

  Residentie Liu aan de Moortebeekstraat in Dilbeek is een prachtig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op een boogscheut van het dorpscentrum van Dilbeek en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De appartementen hebben oppervlaktes van 70m² tot 115m² (keuze uit 1 of 2 slaapkamers). 
  Alle appartementen beschikken over een terras of tuin en een parkeerplaats (niet inbegrepen in de prijs). De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage is toegankelijk via een autolift en bevat 5 parkeerplaatsen met fietsenstalling. 
   
  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort.

  Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.
  Start werken +/- september 2018, oplevering: najaar/eind 2019.

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie op 02/466.60.60.

 • Eylenbosch

  Eylenbosch

  Schepdaal

  à partir de € 177.639 1-3 chbr.

  Een unieke combinatie van wonen, werken en genieten.

  Wie droomt er niet van te wonen in een historisch erfgoed met het comfort van vandaag?  Hier worden dromen realiteit. In Brouwerij Eylenbosch ontdek je immers een volledig gerenoveerde schat aan gebouwen, met veel liefde en respect omgetoverd tot state-of-the-art appartementen, lofts en commerciële ruimtes rondom een centraal binnenplein. De plek is uniek want wonen, werken en vooral genieten vormen er harmonieus één geheel. Je proeft er de geest van vroeger, het gevoel van gemeenschap wordt er opnieuw heruitgevonden en inspireert tot een unieke levensstijl.

 • Nederhem

  Nederhem

  Hal

  à partir de € 158.100 1-4 chbr.

  Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad. Of beter: een dorp tussen 2 steden, met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop. Nederhem heeft alle voordelen van een stad zonder de nadelen. Het combineert de dynamiek van de stad Halle met de rust van de groene omgeving en het water. Je kan zowel genieten van de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Nederhem biedt je het beste van twee werelden.

  Blua appartementen - perfect voor een dynamisch leven.
  BLUA staat voor wonen met uitzicht op het water of op de prachtige toren van de basiliek. Ver genoeg van de drukte van het centrum, maar dicht genoeg om van alle voordelen te genieten. Alle appartementen in Nederhem hebben grote ramen die veel licht laten binnenstromen. Zo woon je in een appartement waarin je je meteen thuis zal voelen. Een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk gevuld leven.

  Verda urban villa's - doordachte luxe en comfort.
  VERDA staat voor heerlijk luxueus wonen in het hartje van een gezellige woonbuurt, met een bruisend stadscentrum en een druk verenigingsleven vlakbij. Combineer het comfort en de privacy van een groot huis met de geborgenheid en veiligheid van een appartement. Alle gelijkvloerse Verda wooneenheden beschikken over een ruime tuin, terwijl alle andere villa-appartementen een groot terras hebben. Binnen staat alles in het teken van natuurlijk licht en duurzame materialen. Een fantastische plaats om helemaal tot rust te komen.

  Ruga rijwoningen - slim ontwerp. 
  RUGA is gericht naar gezinnen die van het stadsleven houden en goede contacten onderhouden met de buren en andere gezinnen in de straat. De kinderen kunnen veilig met de fiets naar school en ‘s avonds kan je knus in de zetel in slaap vallen. Jouw rijwoning in Nederhem is jouw eigendom met een eigen terras en tuin. Je geniet van alle moderne comfort zoals een eigen garage, perfecte isolatie en veel ramen om natuurlijk licht binnen te laten. De uitverkoren plek om je kinderen te zien opgroeien. 

  Menta éénkamerflats - op maat van het leven. 
  MENTA staat voor comfortabel, functioneel en kwaliteitsvol wonen, aangepast aan de huidige wooneisen en –trends. Zoals in het hele Nederhem project, zijn ook hier consequent ‘onzichtbare’ comfortelementen verwerkt: het lage energiepeil zorgt voor permanent aangename temperaturen en de dubbele wanden naar buren en gemeenschappelijke delen dragen bij tot een goede akoestiek. Bovendien zijn ook de MENTA éénkamerappartementen uitgerust met grote ramen die veel licht laten binnenstromen. Van op jouw volwaardig terras geniet je van de openheid die de groene omgeving te bieden heeft.

 • Residentie Spanjeberg

  Residentie Spanjeberg

  Dilbeek

  à partir de € 319.000 à partir de 108 m² 2-3 chbr.

  Residentie Spanjeberg aan de Spanjebergstraat in Dilbeek is een prachtig nieuwbouwproject met een moderne architecturale uitstraling, bestaande uit 5 appartementen.
  Dit woonproject ligt op wandelafstand van het dorpscentrum van Dilbeek en op slechts enkele minuten van de snelweg.

  De appartementen hebben oppervlaktes van 69m² tot 162m² (keuze uit 1 tot 3 slaapkamers) en beschikken over een terras of tuin, een parkeerplaats (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement).

  De grote raampartijen van de appartementen zorgt voor goede lichtinval.

  De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort.

  Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.

  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.   

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.
  Start van de werken midden juni 2018, oplevering voorzien najaar/eind 2019.

 • Residentie Masius - LAATSTE APPARTEMENT

  Residentie Masius - LAATSTE APPARTEMENT

  Lennik

  à partir de € 184.000 à partir de 69 m² 2 chbr.

  Residentie Masius staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. Het is gelegen midden in de dorpskern met de nodige voorzieningen op wandelafstand van de markt van Lennik. Alsook is er een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie lichtinval, dankzij grote raampartijen en aangrenzende terrassen. 1 kantoorruimte, 11 appartementen en 1 exclusieve penthouse worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is een verplichting tot aankoop van 1 garagestaanplaats en kelderberging (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs van het appartement). De verkoop geschiedt onder wet Breyne. Start werken +/- mei 2018, oplevering: najaar 2019.

 • Residentie S-Doorn

  Residentie S-Doorn

  Ninove

  à partir de € 182.500 à partir de 67 m² 1-2 chbr.

  Algemene omschrijving:
  Hedendaags project met een kwalitatieve standaard afwerkingsgraad waarbij grote aandacht werd besteed aan de maximale funtionaliteit van de leefruimtes en een zo laag mogelijk onderhoud van de gebruikte materialen met een eigen uitstraling door het gerbruik van een tijdloze architectuur. 
  Het project situeert zich op wandelafstand van het koopcentrume en het station van Ninove en bestaat uit  8 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een private kelder en een terras en/of tuin.
  Er werd bovendien een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien en er is mogelijkheid tot aankoop van een garage en/of auto staanplaats.


  Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. 

  Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen.

  Oplevering voorzien voorjaar 2020

Soyez le premier à reçevoir les nouveaux biens.